Despre noi

Grupul de distribuție ETA este o companie privată ce a înregistrat o creștere sustenabilă pe parcursul anilor. Atenția oferită clienților, productivitatea și profitabilitatea sunt maximizate întrucât angajații împărtășesc o mare parte din succesul companiei. Omogenitatea colectivului este un aspect cheie în cultura firmei și în dezvoltarea angajaților. Îmbunătățirea continuă constă în perseverența, ambiție și suportul pe care îl oferim personalului– astfel atingem și depășim așteptările clienților în fiecare zi.

Activăm în distribuţie din 1999, avem sediul central în Botoşani, Al.Magnoliilor nr.5, număr de ordine în Registrul Comerţului J07/244/1999, cod unic de înregistrare 12273950, atribut fiscal RO si 7 depozite logistice din care livrăm produsele către clienţi.

În prezent avem circa 250 de angajaţi – cu un parc auto de 180 autovehicule, care asigură distribuţia produselor către peste 7.500 de locaţii ale firmelor situate în judeţele Botoşani, Suceava, Vaslui şi Iaşi .

Distribuim în principal bere de la producătorii Heineken si Bergenbier, băuturi alcoolice de la Prodvinalco şi Angelli, sucuri din gama Pepsi, Santal si Tymbark, cafea de la Don Cafe si Fortuna, vinuri Budureasca, Recas, Segarcea, Vincon, Girboiu, apă minerală Bucovina, Carpatina, ţigări de la JTI şi snacksuri de la Star Foods.

Preluarea comenzilor este asigurată prin cei 90 de agenţi de vânzări, structuraţi în  divizii, care acoperă cu vizite cel puţin săptămânale aproape toate locaţiile de comerţ din cele patru judeţe. Livrarea produselor se face în cel mult 24h cu flota de autoutilitare şi camioane. Vechimea medie a parcului auto este de sub 3 ani.