CARIERA

Grup Eta cuprinde trei departamente centrale: vanzari, livrari si suport. Aceste departamente sunt interdependente si toate contribuie la arhitectura de succes a companiei.

Ceea ce promovam in cadrul Grup Eta este suportul pe care il oferim angajatilor pentru a face parte dintr-un mediu productiv dar totodata si placut. Un alt stalp al fundatiei noastre sunt salariile competitive pe care le oferim. Angajatii motivati, cu dorinta de a-si atinge scopurile din punct de vedere profesional, sunt oamenii pe care ii rasplatim si le oferim tot suportul din partea echipei.

O continua dezvoltare este obiectivul nostru, atat cat pentru companie, dar si pentru angajatii nostri.

Vanzari

Mediul vanzarilor este unul versatil, care necesita oameni capabili de a fi in pas cu schimbarea, avand capacitati oratorice dezvoltate.

Vanzarea unui produs este mereu o provocare, intrucat abilitatile analitice trebuie adaptate pentru a depasi asteptarile fiecarui client. Grup Eta este in industrie de 20 de ani si are toate capacitatile necesare pentru a dezvolta oameni de succes cu oportunati de promovare. Compania si producatorii cu care lucreaza ofera training off-site platit pentru dezvoltarea profesionala a angajatilor. Parcul auto din departamentul vanzari are o vechime de sub 3 ani si tot ce este necesar va fi pus la dispozitia angajatului de catre companie pentru a-si atinge obiectivele.

Ambitia, perseverenta si dorinta de a lasa lucrurile intr-o forma mai buna este ceea ce cautam; de restul drumului catre succes pe care vrem sa-l pavam in cariera ta…ne ocupam noi!

Aplica acum! Livrari

A livra marfa la timp este un element cheie in distributie. Grup Eta detine o flota de camioane si autoutilitare cu o vechime medie de sub 3 ani. Toate autovehiculele sunt dotate cu GPS iar orice eveniment intampinat pe drum poate fi transmis in timp real, astfel departamentul de livrari are tot sprijinul necesar din partea echipei.

Rutele sunt prestabilite intrucat lucram cu un soft de routare. Ceea ce cautam sunt oameni cu dorinta de a se dezvolta si de a fi recompensati cu salarii foarte competitive!

Aplica acum! Birouri – suport

Pentru a incheia un ciclu omogen intre vanzari si livrari avem nevoie de oamenii strategici din back-office: operatori, contabili, economisti. Avand in echipa oameni cu expertiza in domeniul contabil de peste 15 ani, noii angajati vor primi tot suportul necesar pentru a se dezvolta si a-si imbunatati abilitatile necesare pentru o ascensiune rapida in cariera urmarita.

Aplica acum!

FORMULAR CARIERA